Rekryteringsföretag Stockholm

Det finns flera bra rekryteringsföretag i Stockholm. Här hittar du några av de många aktörer som hjälper företag med rekrytering i Stockholm. Påbörja rekryteringsprocessen med en titt på denna lista av rekryteringsföretag i Stockholm.

Rätt kandidat med rekryteringsföretag i Stockholm

Rekryteringsföretag i Stockholm hjälper till att matcha arbetsgivare med arbetssökande. En lyckad rekrytering skapar förutsättningar för en långvarig anställning, präglad av framgång – en värdefull investering i företaget och dess framtida utveckling och expandering. Det stora utbudet av rekryteringsföretag i Stockholm bäddar för flera framgångshistorier.

Rekryteringsfirmor i Stockholm


Här kan du se några av alla rekryteringsfirmor i Stockholm.

Framtiden

Framtiden är ett rekryteringsföretag i Stockholm som aktivt arbetar för en jämlik och rättvis rekrytering. De satsar på kompetensbaserad rekrytering och är en stor aktör bland rekryteringsföretag i Stockholm. Framtiden fungerar som en naturlig brygga, och länkar samman arbetsgivare och arbetssökande i en perfekt match. De är aktiva inom rekrytering i Stockholm samt i flera andra svenska städer.

Rekryterar inom: IT & teknik, Lager & industri, Kontor samt Ekonomi & finans

Telefon: 0200-26 26 11

E-post: info@framtiden.com

Till Framtiden.com

Finance Recruitment

Finance Recruitment är specialiserade på rekrytering inom ekonomi och närliggande branscher. De utmärker sig bland andra rekryteringsföretag i Stockholm genom att ta rekryteringen ett steg längre än en del andra rekryteringsföretag i Stockholm. Finance Recruitment har utvecklat sin rekryteringsprocess genom att jobba proaktivt med att hitta kandidater för att kunna erbjuda en snabb och effektiv rekrytering.

Rekryterar inom: Ekonomi & redovisning, Bank, finans & försäkring samt Chefsrekrytering

Telefon: 08-515 100 20

E-post: info@financerecruitment.se

Till Financerecruitment.se

Prowork

Prowork är en rekryteringsfirma i Stockholm som framför allt rekryterar inom byggbranschen. De kombinerar kompetens och engagemang med kostnadseffektivitet och flexibilitet – ett framgångsrecept som gör att de kan möta sina kunders behov. Som rekryteringsfirma i Stockholm har Prowork den kompetens som krävs för att rekrytera inom bygg och fastighet.

Rekryterar inom: Fastighet, Bygg & anläggning samt Industri & produktion

Telefon: 08-518 166 01

E-post: info@prowork.se

Till Prowork.se

Level Recruitment

Level Recruitment är specialister på att rekrytera chefer och specialister inom flera olika branscher och områden. Med så många chefer baserade i vår svenska huvudstad har det blivit naturligt att skapa sitt fäste här. Level Recruitment är en rekryteringsfirma i Stockholm som ständigt lyckas med framgångsrika rekryteringar tack vare kunskap och driv.

Rekryterar inom: Chefsrekrytering inom Bygg & fastighet, Ekonomi & finans, HR & administration, IT & teknik, Executive samt Sälj, marknad & logistik

Telefon: 08-120 50 400

E-post: info@levelrecruitment.se

Till Levelrecruitment.se

Fler rekryteringsfirmor i Stockholm

Rekryteringsföretag Rekryterar inom
Andara Group Administration, Ekonomi, HR m.m. Andaragroup.se
Centric IT Centric.eu
Compass Life science, Industri / bygg, offentlig sektor m.m. Compass.se
H&P Search & Interim Life science hpsearch.se
Monster Flera branscher Monster.se
People Tandvård People.nu
TNG Administration, Försäljning, Marknad, m.m. Tng.se
Wikan Personal Vård & omsorg, Hotell & restaurang, IT m.m. Wikan.se

Du hittar fler rekryteringsfirmor i Stockholm på Eniro.se.

Rekryteringsföretag i fler svenska städer