Rekryteringsföretag Stockholm

Det finns flera bra rekryteringsföretag i Stockholm. Här hittar du några av de många aktörer som hjälper företag med rekrytering i Stockholm. Påbörja rekryteringsprocessen med en titt på denna lista av rekryteringsföretag i Stockholm.

Rätt kandidat med rekryteringsföretag i Stockholm

Rekryteringsföretag i Stockholm hjälper till att matcha arbetsgivare med arbetssökande. En lyckad rekrytering skapar förutsättningar för en långvarig anställning, präglad av framgång – en värdefull investering i företaget och dess framtida utveckling och expandering. Det stora utbudet av rekryteringsföretag i Stockholm bäddar för flera framgångshistorier.

Rekryteringsfirmor i Stockholm


Här kan du se några av alla rekryteringsfirmor i Stockholm.

Framtiden

Framtiden är ett rekryteringsföretag i Stockholm som aktivt arbetar för en jämlik och rättvis rekrytering. De satsar på kompetensbaserad rekrytering och är en stor aktör bland rekryteringsföretag i Stockholm. Framtiden fungerar som en naturlig brygga, och länkar samman arbetsgivare och arbetssökande i en perfekt match. De är aktiva inom rekrytering i Stockholm samt i flera andra svenska städer.

Rekryterar inom: IT & teknik, Lager & industri, Kontor samt Ekonomi & finans

Telefon: 0200-26 26 11

E-post: [email protected]

Till Framtiden.com

Finance Recruitment

Finance Recruitment är specialiserade på rekrytering inom ekonomi och närliggande branscher. De utmärker sig bland andra rekryteringsföretag i Stockholm genom att ta rekryteringen ett steg längre än en del andra rekryteringsföretag i Stockholm. Finance Recruitment har utvecklat sin rekryteringsprocess genom att jobba proaktivt med att hitta kandidater för att kunna erbjuda en snabb och effektiv rekrytering.

Rekryterar inom: Ekonomi & redovisning, Bank, finans & försäkring samt Chefsrekrytering

Telefon: 08-515 100 20

E-post: [email protected]

Till Financerecruitment.se

Prowork

Prowork är en rekryteringsfirma i Stockholm som framför allt rekryterar inom byggbranschen. De kombinerar kompetens och engagemang med kostnadseffektivitet och flexibilitet – ett framgångsrecept som gör att de kan möta sina kunders behov. Som rekryteringsfirma i Stockholm har Prowork den kompetens som krävs för att rekrytera inom bygg och fastighet.

Rekryterar inom: Fastighet, Bygg & anläggning samt Industri & produktion

Telefon: 08-518 166 01

E-post: [email protected]

Till Prowork.se

Level Recruitment

Level Recruitment är specialister på att rekrytera chefer och specialister inom flera olika branscher och områden. Med så många chefer baserade i vår svenska huvudstad har det blivit naturligt att skapa sitt fäste här. Level Recruitment är en rekryteringsfirma i Stockholm som ständigt lyckas med framgångsrika rekryteringar tack vare kunskap och driv.

Rekryterar inom: Chefsrekrytering inom Bygg & fastighet, Ekonomi & finans, HR & administration, IT & teknik, Executive samt Sälj, marknad & logistik

Telefon: 08-120 50 400

E-post: [email protected]

Till Levelrecruitment.se

HRM Affärsutveckling

HRM Affärsutveckling, en framstående aktör inom interimslösningar och rekrytering, har ett imponerande team bestående av över 50 dedikerade anställda och konsulter. De är experter på att hitta rätt personal till både privat och offentlig sektor, med en speciell inriktning på interimsuppdrag för ledande positioner, chefer på mellannivå och individer med unika kompetenser.

Rekryterar inom: Privat och offentlig sektor, IT, HR & ekonomi.

Telefon: 08-556 088 60

E-post: [email protected]

Till Hrmab.se

A-Talent Finance

Med en betonad expertis inom executive search Stockholm skapar A-Talent Finance broar mellan framstående ledare och företag inom ekonomi- och finanssektorn. Över 20 års erfarenhet och ett otroligt nätverk av specialister gör dem till en ovärderlig partner när det gäller att identifiera och attrahera högkvalitativa ledare för att styra organisationer mot framgång.

Rekryterar inom: Chefs- och specialistrekrytering inom ekonomi, finans och HR.

Telefon: 070-877 57 74

E-post: [email protected]

Till Atalentfinance.se

Fler rekryteringsfirmor i Stockholm

Rekryteringsföretag Rekryterar inom
Andara Group Administration, Ekonomi, HR m.m. Andaragroup.se
Centric IT Centric.eu
Compass Life science, Industri / bygg, offentlig sektor m.m. Compass.se
H&P Search & Interim Life science hpsearch.se
Monster Flera branscher Monster.se
People Tandvård People.nu
TNG Administration, Försäljning, Marknad, m.m. Tng.se
Wikan Personal Vård & omsorg, Hotell & restaurang, IT m.m. Wikan.se

Du hittar fler rekryteringsfirmor i Stockholm på Eniro.se.

Rekryteringsföretag i fler svenska städer