Chaufförer till Polar Music Prize 2017

Chaufförer inom 24 timmar i Stockholm

Vårt uppdrag för Polar Music Prize pågick i 8 hektiska dagar för våra chaufförer.

Polar Music Prize är ett utav de mest prestige fyllda och unika priser i världen. Priset hyllar kraften och vikten av musiken. Varje år delas det ut till personer, grupper eller intuitioner. Sedan år 1989 har detta varit en utav Sveriges största återkommande event. För oss på Hyra Personal.nu var det en oerhörd stor ära att kunna få hyra ut chaufförer och medverka så att logistiken för den viktiga prisdagen kunde få löpa på felfritt!

chaufförer

chaufförer

Vi hade en person som gjorde körscheman för hur allt skulle se ut under veckans gång fram till kvällen för prisutdelningen och dagarna därefter. Det var många som kom från olika plaster runt om i världen och därför var det viktigt att allt skulle ske utan komplikationer.

För oss på Hyra Personal.nu är det oerhört viktigt att vår kund känner att man helt och hållet kan lämna över rodret till oss och att vi alltid löser allt.

Vi hade tolv personer från vår personalstyrka som under veckans gång jobbade som chaufförer åt bland annat pristagarna Sting och jazzmusikern Wayne Shorter men också andra gäster.

Under detta event skedde det många plötsliga förändringar som i sin tur gjorde att både vår schemaläggare, koordinator och chaufförer var tvungna att hålla hög fokus och professionalitet. Vi är stolta över att kunna utlova personal som kan leverera under pressade situationer.

Polar Music Prize 2017 förlöpte felfritt och vi på Hyra Personal.nu är glada för att vi fick vara en del utav det!

In och boka din personal till ditt nästa event du med!