Shuttle Service med chaufförer från Hyra Personal.nu

Shuttle Service

Vad betyder shuttle service här på Hyra Personal.nu?

Shuttle Service är en uppskattad och populär tjänst bland Hyra Personal.nu:s kunder. Konceptet Shuttle Service går ut på att Hyra Personal.nu sköter logistiken på ditt event. Till ditt nästa event eller firmafest kan du kontakta Hyra Personal.nu. Vi garanterar dina gäster en lyxig och professionell upplevelse från upphämtning till avlämning som man normalt sett inte får hos en taxichaufför.

Att sköta logistiken

Att sköta logistiken på ditt event eller er nästa firmafest innebär inte att bara hyra ut chaufförer. Hyra Personal.nu hyr även ut en rutinerad och erfaren projektledare. Våra projektledare sköter allt ifrån att bygga transportscheman till att utbilda personalen i ditt varumärke. Kommunikationen för dig som kund går till projektledaren på Hyra Personal.nu som sedan kommuniceras ut till chaufförerna.

Service minded & professionella chaufförer

Chaufförerna på Hyra Personal.nu blir utbildade i ditt varumärke och är alltid pålästa om uppdraget. Detta gör Hyra Personal.nu för att kunna erbjuda gästerna så trevlig service som möjligt. Hyra Personal.nu har som grundregel att jobbet är klart när kunden är nöjd. Flexibilitet och att jobba övertid är därför aldrig ett problem för chaufförerna på Hyra Personal.nu.

 

Vi vill passa på att tacka MINI och BMW för senaste Shuttle Service uppdraget!

Vill du läsa mer om våra shuttle service uppdrag?