Uthyrning av eventpersonal

Hyra chaufförer

Brist på kunnig eventpersonal?   

Vi vet hur det kan vara. Årets viktigaste event har planerats sedan flera veckor tillbaka, varje detalj är övervägd, alla poster är fyllda. Sedan händer det som inte får hända – någon eventpersonal blir sjuka eller faller av olika anledningar bort. Det körschema som du som projektledare förberett minutiöst går plötsligt upp i rök.

Eller? Vi på Hyra Personal.nu finns till hands för att rycka ut när tajmingen är som allra sämst. Det hela är rätt okomplicerat – beskriv vilken typ av personal som du är ute efter och handplocka därefter online kvalificerade personer. All personal som bokas skräddarsys och utbildas för uppgiften. Kompetent, rutinerad, professionell och serviceinriktad eventpersonal som kan göra allt ifrån att marknadsföra ditt varumärke ute på fältet som att köra dina gäster till och från ditt event.

 

  • Vi utbildar eventpersonalen före varje event och ser till att dessa agerar som goda medarbetare och ambassadörer för kundens varumärke och värdegrund.
  • Vi fixar eventpersonal inom loppet av 24 timmar och har öppet dygnet runt alla dagar i veckan!
  • Bröllop, servering, värdar, värdinnor, garderobiärer, chaufförer, monterbyggare… Listan är lång på arbetsroller och uppgifter som vår personal behärskar.