Demo personal – professionell & erfaren demo personal

butikspersonal

Behöver du hyra demo personal till din butik eller för att marknadsföra ditt varumärke?


Hyra Personal.nu tillhandahåller marknaden med en stor pool av rutinerad demo personal som jobbat för alla tänkbara varumärken. Vi på Hyra Personal.nu har gjort flera uppdrag åt olika matbutiker och marknadsfört, Scans, Knorr, Philadelphia och många fler.

Demo personal

Demo personal

Professionell & erfaren demo personal


Att få tag i personal kanske inte är så svårt, men att få tag i personal och inte behöva tänka uppdraget igen är sällsynt. Vi har professionell & erfaren personal som utför uppdraget felfritt. Hyra Personal.nu sköter hela uppdraget från start till slut, informationsbrev till utförande sköts av oss.

 

Hur hyr man demo personal?


Du kontaktar oss, talar om för oss hur många personer och timmar du önskar boka personalen. Därefter får ni ett kostnadsförslag och lämnar sedan över informationen till oss. Våra projektledare förbereder, utbildar och kvalitetssäkrar personalen inför och under uppdraget.

 

Feedback!


Hyra Personal.nu uppdaterar våra kunder ständigt under uppdragets gång med foton och meddelanden. Allt för att du ska känna dig så trygg som möjligt och veta att allt sköts korrekt. Vi profilerar och marknadsför ditt varumärke på det sätt du själv önskar och GARANTERAR nöjda kunder!

Boka personal här! eller se mer av våra uppdrag på Instagram!